Over het consultancy buro

Onze aanpak

Wij zijn een no-nonsense adviesburo dat haar klanten helpt om succesvol te zijn en te groeien: efficiënt in het managen van de business van vandaag en klaar om de kansen en uitdagingen van morgen aan te pakken.

We brengen nieuwe energie en beweging in organisaties en helpen om deze energie te richten op de gewenste verandering.

Onze uitgangspunten zijn:

  • Uw business doelen zijn ons vertrekpunt en ons eindpunt. Altijd.
  • U krijgt onafhankelijk en eerlijk advies, gebaseerd op feiten en analyse.
  • We bouwen bruggen waar het kan, maar zijn confronterend als het moet.
  • Van advies tot implementatie: we leveren concrete resultaten omdat we geloven dat deze inspireren en de energie geven om verder te verbeteren.
  • We werken volgens de Agile mindset: samenwerking staat voorop en we geven de voorkeur aan snelle resultaten boven dikke projectplannen
  • Door de veranderingen samen met u en uw personeel te ontwerpen en uit voeren, zorgen we voor gedragenheid en borging.

Ook leuk om te weten: we nemen onszelf niet te serieus. Verandering is al lastig genoeg, dus laten we het ook een beetje leuk houden!

Het team

Bernard van der Lelie

Met jarenlange ervaring als programma manager, consultant, trainer en coach help ik organisaties haar doelen te bereiken en zich voor te bereiden op de toekomst. Vanuit veranderkundig oogpunt zie ik wat nodig is en vertaal dit naar de juiste interventies en acties. Mijn Lean SixSigma Blackbelt achtergrond helpt mij om complexe situaties snel te doorzien. En met ruime ervaring in Agile en het toepassen van operationeel en visual management heb ik voor iedere situatie wel een oplossing voorhanden. Ik ben een verbinder, maar ook een goede challenge of confrontatie ga ik niet uit de weg. Zonder een beetje wrijving geen glans.

Coen de vlieger

Samen op zoek naar de juiste oplossing! Ik krijg energie van samenwerken en teams en bedrijven helpen te verbeteren. Als Certified Lean Six Sigma Black Belt met ruime ervaring op het vlak van Lean, controlling, (overname) financieringen, proces efficiency en coaching kan ik ondernemingen bijstaan bij veranderingen. Mijn voorkeur ligt in de actieve vorm, ik zet aan tot actie! Ik ondersteun  het management bij het formuleren en realiseren van doelen en help teams om deze uit te voeren. Mijn kwaliteiten zijn om snelle analyses te maken van een probleem, makkelijk contact te maken met mensen om ze te enthousiasmeren en te motiveren.

Netwerk van partners

Ook wij hebben er een: een flexibele schil. We werken samen met een netwerk van hoog gekwalificeerde partners om u de juiste oplossingen te kunnen bieden. Denk aan experts in teamcoaching, Agile, BlackBelts of MBTI / DISC trainers.

Wij zijn en blijven uw partner en aanspreekpunt. Wij regelen de inzet van derden en zorgen dat de oplossingen perfect aansluiten op uw behoeften of de noodzakelijk interventie.